https://www.tycho.iel.unicamp.br/upload/ togel terpercaya bo togel resmi situs togel online pasaran terlengkap bo togel online

RESIDENCE ON MORAL ART QUALITY AND NATIONAL SOURCE

Zeni Ballazhi

Abstract


Pas Luftës së Dytë Botërore e gjithë Jugosllavia, në suazat e së cilës ndodheshte Maqedonia përbëhej nga shtete që kishin përjetuar shkatërrime marramendëse. Në Maqedoni, ashtu si edhe në Kosovë, periudha pas Luftës së Dytë Botërore është paraqitur me një dramacitet dhe shqetësim të ndryshimeve thelbësore të të gjitha strukturave materiale dhe shpirtërore të kësaj treve. Maqedonia për herë të parë në historinë e vet ishte e çliruar në aspektin politik, ekonomik, nacional dhe kulturor. U paraqit një periudhë e rindërtimit të fuqishëm në tërë Jugosllavinë.  
Fjalë kyçe:  mendimi vizual, arti figurativ, arti bashkëkohorë, etj.

Full Text:

PDF


Copyright (c) 2019 Author(s)

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

                     © 2012-2023 ANGLISTICUM. Journal of the Association-Institute for English Language and American Studies,Tetovo, North Macedonia.

                                                                                           ISSN (print): 1857-8179. ISSN (online): 1857-8187.

                                         Disclaimer: Articles on Anglisticum have been reviewed and authenticated by the Authors before sending for the publication.

                             The Journal, Editors and the editorial board are not entitled or liable to either justify or responsible for inaccurate and misleading data if any.                                                                                                                                     

                                                                                            It is the sole responsibility of the Author concerned.